Menu
Odd Molly

Lila Drömmar

Up-to-me-ism dress lilac


Mönster, fjäril, labyrint. Eller är det en ängel längst upp? Här skulle jag kunna förlora mig en liten stund.

Idag ska vi på födelsedagskalas hos svärmor samtidigt som husvisningen äger rum. Känns lite splittrat men bra för annars hade vi kanske kört omkring i bilen planlöst för att fördriva tiden. Mäklaren vill inte ha oss hemma under visningen och det hade vi väl inte velat heller, men man är ju såklart väldigt nyfiken på vad det är för människor som kommer och vad dom tycker om huset. Tänk att få höra kommentarer som åhhh, vad fint eller åh, vad gräsligt..ja, jag är nyfiken i en strut.
Den underbara up-to-me-ism klänningen har jag inte invigt än, det är ett traderaköp och jag längtade efter den länge. Kanske ska jag ha den i eftermiddag? Fast egentligen vill jag vara lite mer casual i dag, typ jeansleggings och FOL+kofta, men tillfällena i mitt liv att ha klänning är få så den borde verkligen få komma ut och lufta sig. Vela. Ja, mitt namn är så i dag. Sa jag att jag är nervös?:-)
Ha en skön söndag!
Njut av dagen.
Kramar

No Comments

 • Viola
  29 augusti, 2010 at 08:21

  Det är verkligen en fantastisk klänning det där!
  Hoppasdet blir en trevlig födelsedagsfest och hoppas alla som ska se huset blir helt förtjusta och en enorm budgivning börjar 😉
  Kram från Viola

  Reply
 • Mimmi
  29 augusti, 2010 at 09:27

  Ta på dig klänningen och njut, den är så fin. Jag använder min ljusa ganska ofta. Dressa ner den med ex jeans, så känner du dig lika fin men inte så uppklädd:)
  Husvisning, oh yes, vissa är bara där för att se hur man har det och tittar mindre på huset. Kommenterar allt, från färger till hur mattfransarna ligger i oordning. Det är skönast att inte höra allt. Kalas är mycket trevligare./K

  Reply
 • Lingonberrie
  29 augusti, 2010 at 20:37

  Tack för peppet Mimmi och Viola!!
  Jag städade in i det sista och hann inte ens byta om innan mäklaren dök upp. Så ingen klänning idag tyvärr. Nåja, allting verkar gått bra med visningen så nu hoppas jag på något bud eller förstås en galen budgivning:-)
  Nu är det skönt att pusta ut för stunden, phiuuu…
  Trevlig kväll!

  Reply
 • Åsa
  30 augusti, 2010 at 16:53

  Den klänningen ser helt underbar ut ! Du har ingen bild när du har den på dej ?
  hade varit jättekul att se 🙂
  ♥ Åsa

  Reply
 • Lingonberrie
  30 augusti, 2010 at 17:53

  Inte än, men jag hoppas att ha den på snart.
  Kramar!

  Reply

Leave a Reply