Menu
Odd Molly

Fjärliar, Daisies och Lady Hippie

Odd Molly Embroderied Bikette Denim

Klicka på bilden:-)
Vilken bukett av jeansjackor! Jag vill ha en av dom eller varför inte alla? Jag kanske skulle börja samla på dessa och ha dom i min garderob? Andra samlar ju på väskor eller porslinsfigurer och liknande:-)
På måndag ska jag prova den till höger på Ajabaja, men kanske skulle jag vänta på vårens med fjäril? Det kan jag ju tänka på under dagen när jag ska städa, putsa fönster och jobba som en liten gris för att få huset i ordning. I morgon är det husvisning, hjälp, hjälp, hjääälp.
Kramar!

No Comments

 • Josanne
  28 augusti, 2010 at 08:00

  Jag skulle lätt kunna tänka mig alla 3! Tycker också att samlarteorin låter ypperlig :o)
  Lycka till med hemmafixet idag! Kram!

  Reply
 • Lingonberrie
  28 augusti, 2010 at 08:05

  Tack! Nu åker blåstället på:-)
  Ha det så bra idag!

  Reply
 • Viola
  28 augusti, 2010 at 11:48

  Det vore väl kul och användbart som samling!
  Jeansjackor är definitivt sånt som passar på andra men inte mig. Synd för det är ju så himla coola jackor…
  Lycka till idag och framför allt lycka till imorgon 🙂
  Kram från Viola

  Reply

Leave a Reply