Menu
Odd Molly

Odd Molly Funovits Scarf #497

Hej! Här står jag och försöker le fint in i kameran. Åh, så fel det blev:-) Jag trodde att jag tittade på rätt håll? Idag har jag på mig den fina tunna Funovits Scarf. Den är varm och skön och lätt att bära och faktiskt riktigt bekväm. Från början tyckte jag den kändes så stel och ullig när den kom så jag var lite besviken och trodde att den skulle klia mycket på mig men så blev det inte alls. I love it! Jag är sjaloman och kunde inte stå emot något så vackert som denna, fastän jag stickar eget och har flera lådor med halsdukar som jag borde rensa ut. Jag brukar säga att sjalen är den vuxnes snuttefilt. Eller möjligtvis har kulturkoftorna nu övergått i sjalar…
Idag har jag varit på Katrinetorps gård i Malmö på en jobbkickoff. Där var fint och god mat och med mig hem köpte jag en urgod marmelad på rabarber, mynta och vanilj. Mums.
Där var en jättefin trädgård med allehanda grönsaker och örter och blommor. Åk gärna dit och ta en fika eller middag, det är helt klart värt det.

Det här måste väl vara kronärtskocka? Jag har aldrig sett hur de ser ut när de växer.

Ser ut som jättetistlar.

Pumpa.

Fänkål hade jag heller aldrig sett förut hur den ser ut i rabatten.

En av de fina uteplatserna att mysa i.

Till sist en sorts tjusig äppelspaljé.
Ja, dagen gick fort och nu är man färdig igen, pust. Vilken lyx det är att ha ett jobb som drar en ut på utflykter.
Trevlig kväll!

No Comments

    Leave a Reply