Menu
Lingon om..... / Odd Molly

Mumifierade Fladdermöss och Ajabaja shopping

Boooh! Maken och jag har gjort nåt av det läskigaste vi vet. Vi har varit på vinden. På vinden, brrrr. Vi går aldrig upp där för det är läbbigt, men nu så har vå båda haft sån ågren inför husvisningen till helgen att vi bestämde oss för att gå upp dit och städa lite. Sagt och gjort, handskar på, och keps och munskydd. Vi har nämligen fladdermöss på vinden och det är dom som skräpar ner(bajsar) och möjligtvis finns där ett par getingbo också. Hjälp.
Jag vet, vi är mesar. Vi hetsade upp oss ordentligt innan vi fattade mod och gick upp. Det är liksom så att vindsluckan sitter löst i sina gångjärn och kan ramla ner närsomhelst, och i vindsluckan sitter stegen fastsatt. Alltså lös lucka som eventuellt lossnar och med den far stegen också ner. Bra. Inte. Men vi löste det så att en höll och den andra gick upp och tvärtom. Hoppas att inte någon skadar sig under husvisningen…
Sen när vi väl var däruppe så var det inte så farligt, det var bara att dammsuga av golvet och kolla runt lite, en riktig baggis. Jag känner mig rätt löjlig nu som har ojat mig för detta i flera dagar:-) Nu pustar vi båda ut och känner oss som dagens hjältar. Vilket vi är! (mesar) En gång när vi öppnade luckan ramlade det ner en mumifierad fladdermus i huvudet på mig. Det var jätteliten, som knappt halva min tumme och liksom helt förtorkad. Jag tänkte spara den i en burk men det var ju ingen bra idé. Nu när jag tänker på flytten från huset känns det ganska bra! No more bats!
Innan i dag var det lite mer glamour i mitt liv då jag var på Ajabajakids och provade lite och köpte något roligt fint mörkblått. Jag tänkte bjuda på några provbilder även om de blev rätt så suddiga och jag inte riktigt trivs som modell.  
Suiteheart Minidress i Cabaret, stl 4. Jättefin färg men liten i storlek tycker jag. Normalt sett är jag en 3:a i Odd Mollykläder och har ca bh-storlek 85C.
Mah-Jong Velour Dress – Vintage Chalk också den i storlek 4:a Men den hade nog passat bättre i en trea. Jag älskar vintage chalkfärgen. Åh, vad jag vill ha en Fonda i den färgen. Annars fanns det mycket fint i butiken. Vinterjackorna tycker jag är underbara och mycket mer jacka än förra årets nylon parker coat. 327-orna var jag sugen på men ingen av färgerna ropade på mig idag, möjligtvis en svart eller vit.
Och vad fick följa med hem? Jo, en dolce skirt i dark indigo! Jag sitter här och myser i den och en Fonda i almost black. Ajabajas nya butik är jättefin, stor och gott om plats. Den ligger också så bra belägen att jag kan stanna till efter jobbet och sukta efter fler mysiga mollysar. Bra för själen och lite dåligt för ekonomin. Men mest bra. Sov så gott! 

No Comments

 • Åsa
  24 augusti, 2010 at 20:40

  Åh…. jag tycker fladdermöss är ganska söta faktiskt. men kanske inte att få en mumiemus i håret…. Ischa.
  Suiteheart minidressen är helt outstanding ! Jag har denna i tre färger & jag är som du typ så jag behöver åxå en 4:a i denna. Trång som tusan…
  Roligt att det blev köp =) Underbar mörkblå färg !
  Kram / Åsa

  Reply

Leave a Reply