Menu
Odd Molly

Odd Molly Everyday Long Cardigan

Jag har fått paket idag, tjohoo. En underbar kofta att mysa i. Jag har den på mig just nu tillsammans med Quicktip Tunic som också är ett riktigt skönt plagg. Färgen almost black är fin, den är liksom mjukt svart med svagt gråmelerade inslag utan för den sakens skull vara gråaktig. Den här kommer jag slita ut i vinter, jag är en koftoman som älskar plagg tills dess de går sönder. Förra årets koftor är ganska välanvända..
Tyvärr blev det inga bilder ikväll, det är för mörkt här inne och jag har ingen spegel som funkar:-(
Idag har jag klarat av Malmöfestivalen, vi smet dit på lunchen och passade på att käka festivalmat. Jag måste bara tipsa om min favoritmat där som finns att köpa i ett stånd från restaurangen Louisinana. Man får ett tallrik med Cajunmarinerad kycklingfilé, klyftpotatis och en underbar sås med lime, vitlök och honung. Mums! Och nu kan jag säga att jag har varit på festivalen i år också:-) Annars tycker jag att det är så svårt att välja mat där, allting verkar ju så gott. Tipsa mig gärna om din favoritfestivalmat!

No Comments

 • Åsa
  23 augusti, 2010 at 19:06

  Planen är malmöfestivalen på torsdag… ja OM regnet inte vräker ner.
  Det är nog den bästa festivalen, just matmässigt =) HUR mycket som helst att välja på ju =)
  Hoppas att du hade en fin dag !
  Snygg kofta !
  Jag tyckte att den var lite sticksig när jag kände på den i affären…. så den är inget för mej. Eller den kanske inte är stickig alls när man har den på sej ?
  Kram Åsa

  Reply
 • Mia
  23 augusti, 2010 at 19:17

  Den där koftan hade jag så gärna velat ha!
  Hur är den, är den sticksig??
  Malmöfestivalen har vi aldrig provat på, men god festival mat är aldrig fel..
  Min standard är alltid att äta langos när det finns *mums*
  Kan kanske vara att jag är halvungerska och uppväxt med farmor som allttid lagade det till mig:-))
  Det är väl du också som ska med till mollyträffen??
  Kram Mia

  Reply
 • Lingonberrie
  23 augusti, 2010 at 19:39

  Hej Åsa och Mia!! Vad kul att ni kommenterar i bloggen:-) Efter som jag är ny bloggerska så blir jag lite till mig av glädje.
  Koftan är lite sticksig faktiskt tyvärr, men jag har nästan alltid långarmat under. Det som är bra är att den är ganska tunn så det går utmärkt att ha en blus under utan att det blir för bylsigt och ändå är det varm å gött. Jag hade en short cardigan förra året som är ganska lik förutom längden.
  Ha så trevligt på festivalen, Åsa. Hoppas att vädret är lite bättre på torsdag.
  Mia: hemlagade langos måste slå det mesta, det har jag aldrig fått uppleva:-) Jag kommer på träffen i Malmö, det ska bli kul!
  kramar!

  Reply

Leave a Reply