Menu
Odd Molly

Regn och åter regn, kombofotografering

Det spöregnar och mitt humör går lite i botten. All energi rinner liksom ner mot golvet och krälar runt där i olust. Nåja, fönsterna kan ju bli putsade en annan dag. Jag går och städar tvättstugan istället. Ironi, jippie.
Bestämde mig för att ta en bloggpaus och fotografera upp min nya fina tunika och lite koftkombinationer. Helst skulle jag kanske fotat mig själv också men idag är det nog ingen bra idé:-)
Det som jag egentligen hade tänkt mest på som skulle vara perfekt till tunikan är en everyday long cardigan i almost black. Den är beställd och kommer hoppas jag? Det kom upp ett felmeddelande precis när jag beställde så det känns lite som lotteri. Hoppas att allt gick bra ändå. Annars är detta kanske i det färg och mönstergladaste laget för mig. Iallafall med Lovely knitten känns det lite too much. Men å andra sidan gillar jag färg, speciellt på hösten som kan kännas grå. Känns som om jag motsade mig själv lite där. Jag gillar färg och mönster bara det inte blir förmycket. Ähh? Hur som helst är jag jätteglad för tunikan och den kommer att bli välanvänd och älskad. Nu, ska jag tillbaka till mitt husfixande. Hoppas alla ute i blogglandia gör roligare saker än jag. (dammsuga tvättstugan, jaga spindelkolonier, utforska dammsugarpåsen efter en saknad knapp:-)No Comments

 • Åsa
  22 augusti, 2010 at 17:17

  Tittar in & säjer tack för inlägget i min blogg.
  Här var det ju åxå massor att läsa, så jag lägger till dej i min blogglista om det är ok =)
  Hälsningar Åsa

  Reply
 • Lingonberrie
  22 augusti, 2010 at 18:21

  Det är bara helt okej, roligt!

  Reply

Leave a Reply