Menu
Lingon om.....

Come what may

Det är en sån underbar lördagsmorgon. Ute på altanen i solen vill jag bara frysa ögonblicket och bevara solen och stillheten. Snälla sommar, stanna lite till. Det är vindstilla och mycket fjärilar som far omkring runt min fjärilsbuske. Emellanåt sitter dom och solar sig på altanen och jag bara sitter där och åhh, och ahh vad fina dom är..
Idag ska jag göra massor inför husvisningen nästa helg, men än så länge är det min morgon och jag ska njuta över varenda kaffedroppe jag har kvar i min kopp. Skynda kan jag göra sen.

Dolly Wardon. ( jag är pelargontokig också )

Saxdalens Selma.
Det känns lite bitterljuvt att flytta när det är så fint här. Men jag försöker intala mig att det blir ett nytt kapitel i mitt och våra liv, något nytt och fräscht och kanske spännande. Men just nu är det så vackert att jag nästan vill gråta..

No Comments

    Leave a Reply