Menu
Odd Molly

Odd Molly 452 Cheque s/s Tunic – Brown

Men innan dagens jobb var jag ju tvungen att mysa runt lite i mitt senaste odd mollyköp, 452 Cheque s/s Tunic – Brown. Den här är så otroligt mycket finare i verkligheten än på produktbilderna. Jag har en stor storlek i denna, en fyra och tänkte ha den både som tunika och klänning. Tänkte kombinera färgerna med svart och powder, tror det blir bra. Jag gillar den här färgklicken!
Men det där med att fotografera sig själv…hur gör man…:-) Måste kanske träna lite på det, erhm.
Nu ska jag fortsätta med fönsterputsning, garagestädning och homestyling. Husvisning om en vecka, jihaaa..


No Comments

 • Dr Molly
  21 augusti, 2010 at 13:33

  Hej!!! Vad kul att se din blogg! KRAM

  Reply
 • Lingonberrie
  21 augusti, 2010 at 14:25

  Tack!!! Kram och trevlig kväll.

  Reply

Leave a Reply