Menu
Odd Molly

Köksmålning och Mollytankar-Voltaire shirt

Just nu så håller jag på att måla det mossgröna köket vitt! Det blir jättefint och jag undrar varför jag inte gjort det förr?
Ett snabbt svep med slipmaskinen och en fin roller till färgen-voìla, supersnyggt jämnt och fint. Runt om skåpen målar jag med en usel liten pensel, det går mindre bra. Men åh, vad fint det blir. Jag ska fixa en bild till där överskåpen finns med så syns den gröna marmorerade mossfärgen.
Jag tänker på Voltaire shirt i indigoblått. Tänker och tänker på den, klick klick, ojdå. hmmm. Jag som hade köpstopp! Vadan detta? Hur dålig karaktär kan jag ha? Det enda jag kan försvara mig med är att jag har varit så himla duktig och behöver en belöning. Allt detta husfixande som tagit nästan hela semestern och dessutom har jag motionerat en timme ute i skogen.
Ja, ja det är svepskäl jag erkänner: jag har dålig karaktär. Men den kan man nog öva upp? Kan man inte det? Jag tror att lika väl som man kan få ovanor som smyger sig på en så kan man träna upp goda vanor. Men det kan vara lite jobbigt att göra alla dessa ”rätta” val hela tiden. Men det är väl den enda vägen?

No Comments

    Leave a Reply